버터향이 풍부한 황금 갈색의 어메리컨 인디언 히코리 원주민의 너트 .
피칸은 다른 견과류보다 더 많은 70 %의 지방 함량 을 보유.
피칸은 대/중/소여러가지 크기가 있다. .
영어의 " 피칸 " 은 아메리카 인디언 단어 " 모든 견과류를 깨는데 필요한 돌 "
영어/ 피칸 (pecan), 피칸스(pecans)
성분, 영양가 100g 당 (3.5 온스)/
에너지 690 킬로 칼로리
탄수화물 13.86
- 전분 0.46
- 설탕 3.97
-식이 섬유 9.6
지방 71.97
- 6.18 포화
- 40.801를 단일 불포화
- 21.614을 고도 불포화
단백질 9.17
물 3.52
비타민 A 56 IU
- 베타 카로틴 29 μg (0 %)
- 루테인 17 μg
티아민 (vit.의 B1) 0.66 밀리그램 (57 %)
리보플라빈 (vit.의 B2) · 13 밀리그램 (11 %)
니아신 (B3의 vit.) 1.167 mg의 (8 %)
판토텐산 (B5) 0.863 mg의 (17 %)
비타민 B6 0.21 MG (16 %)
엽산 (vit.의 B9) 22 μg (6 %)
비타민 C 1.1 MG (1 %)
비타민 E 1.4 밀리그램 (9 %)
비타민 K 3.5 μg (3 %)
칼슘 70 밀리그램 (7 %)
철 2.53 밀리그램 (19 %)
마그네슘 121 mg의 (34 %)
망간 4.5 MG (2백14%)
인 277 밀리그램 (40 %)
칼륨 410 밀리그램 (9 %)
나트륨 0 MG (0 %)
아연 4.53 밀리그램 (48 %)
피칸은 망간, 단백질, 불포화 지방의 좋은 소스이다.
피칸은 호두처럼 오메가 6 지방산이 풍부하며,
씨앗(견과류등)이 풍부한 다이어트는 여성의 담석의 위험을 낮출 수 있다고 한다.
피칸의 산화 방지제는 높은 콜레스테롤을 저하시켜준다.
피칸은 또한 신경 건강에 중요한 역할을 한다고 알려져 있다.
계절 : 일년 내내
고르는 법/
껍질깐것을 살때: 균일한 크기 및 색상, 통통하고 청결한 것.
껍질째 살때: 깨끗하고 균열이나 상처, 구멍이 없고 무거운 것.
껍질안의 알맹이가 흔들릴경우는 좋은 품질이 아닐수 있다.
보관 방법 / 피칸은 지방함량이 많아 잘못 보관시 악취가 날수 있다.
랩으로 단단히 감싸 최대 6 개월 동안 서늘하고 건조한 장소에 보관 .
껍질깐 피칸은 밀폐 용기에 넣어 3 개월 냉장, 냉동은 최대 6 개월이다.
잘 어울리는 식품/ 버번 , 갈색 설탕 , 버터 , 카라멜, 초콜릿 , 옥수수 시럽 , 당밀 , 오렌지 , 럼.
A native American nut from the Hickory family.
The buttery-rich kernel is golden-brown on the outside and beige inside.
Pecans have a fat content of over 70 percent, which is more than any other nut.
Pecans are available in a variety of sizes: mammoth, extra large, large, medium, small and midget.
They are available in several forms including whole pecans, pecan halves, pieces, granules and meal.
"Pecan" is a Native American word from the Algonquin language, which was used to describe "all nuts requiring a stone to crack."
plural: pecans
Ingredient/ Nutritional value per 100 g (3.5 oz)/
Energy 2,889 kJ (690 kcal)
Carbohydrates 13.86
- Starch 0.46
- Sugars 3.97
- Dietary fiber 9.6
Fat 71.97
- saturated 6.18
- monounsaturated 40.801
- polyunsaturated 21.614
Protein 9.17
Water 3.52
Vitamin A 56 IU
- beta-carotene 29 μg (0%)
- lutein and zeaxanthin 17 μg
Thiamine (vit. B1) 0.66 mg (57%)
Riboflavin (vit. B2) .13 mg (11%)
Niacin (vit. B3) 1.167 mg (8%)
Pantothenic acid (B5) 0.863 mg (17%)
Vitamin B6 0.21 mg (16%)
Folate (vit. B9) 22 μg (6%)
Vitamin C 1.1 mg (1%)
Vitamin E 1.4 mg (9%)
Vitamin K 3.5 μg (3%)
Calcium 70 mg (7%)
Iron 2.53 mg (19%)
Magnesium 121 mg (34%)
Manganese 4.5 mg (214%)
Phosphorus 277 mg (40%)
Potassium 410 mg (9%)
Sodium 0 mg (0%)
Zinc 4.53 mg (48%)
Pecans are an excellent source of manganese and a good source of protein and unsaturated fats.
Like walnuts (which pecans resemble), pecans are rich in omega-6 fatty acids,
although pecans contain about half as much omega-6 as walnuts.
A diet rich in seeds can lower the risk of gallstones in women.
The antioxidants and plant sterols found in pecans reduce high cholesterol by reducing the "bad" LDL cholesterol levels.
Pecans may also play a role in neurological health.
Season: available year-round
How to select: When buying fresh pecans that have been shelled,
look for clean nuts that are plump and uniform in size and color.
Unshelled pecans should be heavy for their size, smooth, clean, and free from scars, cracks, holes, and mold.
If unshelled pecans rattle when they are shaken, this may indicate that the pecan is not well-filled.
How to store: Store with care.
Pecans have a high fat content that invites rancidity. Wrap tightly and keep in a cool dry place for up to 6 months.
Shelled pecans can be refrigerated in an airtight container up to 3 months or frozen 6 months.
Matches well with: bourbon, brown sugar, butterscotch, caramel, chocolate, corn syrup, molasses, oranges, rum
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