전 세계의 사람들은 음식에 꽃을 즐길 수 있다.
예를 들어, 아시아 요리중 백합과 국화,
연두색 호박 꽃, 전통적인 이탈리아, 라틴, 프랑스 술요리에 사용 된 카네이션 등이다.
장미 꽃잎과 로즈힙(열매)를 이용한 요리는 전문 요리사에 의해
꽃잎에 든 소량의 영양을 제공하면서, 실제 가치이상의 이익을 추가하기도 한다.
오가닉식탁 저자,
유진의 정원에서 기른 오가닉 장미중 향이 가장 좋은 장미 2종류의 꽃잎들.
건강과 영양
꽃잎은 약 95 %의 물을 포함하기 때문에, 영양 가치나 칼로리 카운트가 낮습니다.
그러나, 꽃잎과 로즈잎이 떨어진후 생기는 열매인 로즈힙에는 약간의 비타민 C를 포함하고 있다.
고대 중국 의학에서는 소화 장애와 부상, 불규칙 생리를 치료하기 위해 장미잎을 사용하였다.
음료나 커스터드에 사용하기 위해 따뜻한 밀크에 우려내는 장미꽃잎.
Infuse warm milk with rose petals for drinks and custards.
Photo Credit Comstock/Comstock/Getty Images
요리
다양한 음식을 섭취하면 비타민과 미네랄을 충분히 얻을 수 있도록하는 가장 좋은 방법이다.
요리 레퍼토리에 장미 꽃잎을 추가하면 새로운 요리를 탐색 할 수있다.
예를 들면, 중동 요리에 로즈 워터와 장미 꽃잎을 다양하게 쓴다.
장미잎을 채운 페르시아 호박만두( Epicurious.com)와
모로코 복숭아( 로드 아일랜드 로즈 협회)도 있다.
로즈 워터
식사시 익힌 장미 꽃잎은 기분 좋게 만들 수 있다.
먹는 꽃잎은 사소한 작업처럼 보일 수도 있지만, 음식과 인생을 만끽하는 더 깊은 의미가 있다.
과거
고대 로마 시대에는 승리가 있을때 마다 축하의 의미로 장미를 음식에 추가했다.
"백악관 요리 책."에 의하면,
1899 년에 백악관 요리사가 로즈워터로 만든 파운드 케이크를 만들었다는 걸 알수 있다.
번역 by 오가닉식탁 황유진.
참고 사이트/ www.livestrong.com
What Are the Benefits of Eating Rose Petals?
Last Updated: Aug 16, 2013 | By Susan Lundman
What Are the Benefits of Eating Rose Petals?
People around the world enjoy flowers in their food.
Asian cuisine, for instance, relies on lilies and chrysanthemums,
squash blossoms are common in Italian and Latin cuisines and the French used carnations for Chartreuse, a traditional liqueur.
Rose petals and rose hips are popular with home cooks and professional chefs alike.
While the petals provide only small amounts of nutrition,
they do add benefits for you beyond their actual food value.
Health and Nutrition
Because petals contain about 95 percent water,
their nutritional value is limited and their calorie count is low.
However, the petals do contain some vitamin C, though less than that found in rose hips, the fruit of the rose that appears after the flowers drop.
Ancient Chinese medicine used roses to treat digestive disorders,
the pain from injuries and menstrual irregularities.
Culinary Adventures
Eating a varied diet full of interesting foods is the best way to ensure that you get plenty of vitamins and minerals.
Adding rose petals to your repertoire allows you to explore new cuisines.
Middle Eastern cuisine, for instance,
uses rose water and rose petals in a variety of dishes.
Try Persian stuffed dumpling squash with rose petals from Epicurious.com or
Moroccan peaches from the Rhode Island Rose Society, listed in the Resources section.
The Uses of Rose Water
Good Feelings
Cooking with rose petals and eating rose petals can make you feel good.
Eating rose petals may seem like a trivial activity, but if doing so reminds you to savor your food and your life,
it will take on a deeper meaning.
Connections to the Past
Eating rose petals will transport you to ancient Rome,
where roses were added to foods when a celebration of victory occurred.
You'll also travel to the White House in 1899 where the chefs made pound cake
with a glass of rose water according to "The White House Cookbook."
http://www.livestrong.com/article/412805-what-are-the-benefits-of-eating-rose-petals/
미국 공인 영양컨설턴트 황유진의 건강 요리 신간 설탕 말고 효소
10% 할인받는 곳으로 지금 바로 사러가기/ 교보문고 지마켓, 알라딘
먹는 이유가 분명한 유진의 179개 파워 레시피
오가닉 식탁 전세계 온라인 즉시 구매처는 G- MARKET
월간 여성 잡지 퀸(Queen), 오가닉 라이프- 메뉴 컬럼 연재중(2012~ 현재).
미국서 인기, 오가닉식탁 공식 페이스북
좋아요 페이지 Yujin's Organic Food & Life 로 여러분을 초대 합니다.
'Y's Kitchen Dictionary > Herbs&Spices(허브, 양념)' 카테고리의 다른 글
쑥찜/인진쑥/스팀목욕/스팀 맛사지/ 스팀 좌욕 (1) | 2015.01.28 |
---|---|
Sugar/ 설탕 (1) | 2014.10.05 |
토마토를 베이스로 한 파스타 소스들(Tomato Pasta Sauces) (0) | 2014.08.27 |
후머스/ Hummus/ 병아리콩 퓨레 딥 (0) | 2014.08.04 |
미국은 수년동안 바다소금(Sea Salt)이 대세이다, 소금의 모든 것!! (4) | 2014.02.24 |